Rund sittpuff

Populära runda sittpuffar!

rund sittpuff
Populär rund sittpuff Circus.

Populär och lyxig rund designer sittpuff, puffen är tillverkad i olika material och skum. Där en fastare del (foten) gör att sittpuffen håller formen samt den övre delen som är lite mjukare för bästa komfort. Puffen fungerar utmärkt som förlängning av soffan eller fotpall både från soffa och fåtölj. Samma design går att få i ett antal olika färger och mönster genom att följa länken nedan.

Pris: 4250 :-

Köp den här!

svart virkad flätad sittpuffSvart rund sittpuff i flätad bomull.

Snygg svart rund sittpuff tillverkad i flätad bomull. Denna sittpuffen är väldigt tålig och passar således i en mängd olika miljöer, du kan med fördel placera den på balkongen eller uterummet i anslutning till soffgruppen, eller varför inte ha en bekväm och mysig sittplats i båten?

Mått sittpuff:

Diameter: 50 cm
Höjd: 45 cm

Pris: 1195 :-

 

Köp den här!

Runda designer sittpuffar, sittpallar
Runda unika sittpuffar och pallar.

Unika runda designers sittpuffar och sittpallar från Mitab som du kanske sett tidigare i någon inredningstidning?  Det som är unikt med denna runda sittpuffen är att när du som kund beställer den så vet du inte exakt hur den kommer att se ut. Möbeln tillverkas med återvinning och miljötänk i första rum och det innebär att din sittpuff börjas tillverkas först efter du har beställt och du kommer se hur den ser ut först vid leverans men den kommer att vara helt unik och en exakt lika kommer aldrig tillverkas igen.

Mått rund sittpuff:
Bredd: 69 cm
Djup: 69 cm
Höjd: 45 cm
Material: Handplockade unika tygbitar.

Pris: 9495:-

Köp den här!

fatboy sittpuff
Sittpuffen från Fatboy

Populär rund sittpuff från Fatboy, slitstark och tålig är epitet som har kommit att bli synonyma med Fatboy serien. Sittpuffen går att använda både inomhus och utomhus och är även väldigt enkel att göra ren då den är tillverkad i smuts och vattenavstötande nylon. Lämpar sig till barn just för att det är enkelt att rengöra puffen. OBS du kan köpa sittpuffen från Fatboy i över 20 st olika färger!

Mått:
Bredd: 50 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 35 cm
Material: Nylon

Pris: 995 :-

Köp den här!

Stickad sittpuff i grått
Populär rund stickad sittpuff.

Snygg sittpuff i stickad bomull från Loob Design. För den stilmedvetne som behöver en extra sittplats eller något att vila benen på framför soffan eller fåtöljen. Puffen finns att få i fem olika färger: Svart, lila, beige (bild ovan), turkos och lime.

Pris: 1090 :-

Mått på sittpuffen:
Bredd: 55 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 40 cm
Material: Stickad Bomull

Köp den här!

sittpuff björk
Naturtrogen sittplats i form av en ”björkstubbe”

Oerhört populär designer sittpuff i form av en björkstubbe. Puffen är tillverkad i PVC behandlad polyester vilket gör att den även går att använda utomhus eller på balkongen. Ja du hörde rätt, du kan skapa en utomhus sittplats som smälter helt in i naturen. Eller varför inte inomhus i anslutning till en öppen spis? Kanske kombinera med en glasskiva för att skapa ett coolt bord?

Mått på sittpuffen:
Bredd: 40 cm
Höjd: 47 cm
Material: PVC behandlad Polyester

Pris: 1750:-

Köp den här!

rund sittbänk sittpuff
populär rund sittplats.

Populär rund designer sittplats som varken är en soffa eller sittbänk utan möjligen kan klassas som en rund sittpuff modell större. Detta är en riktig design klassiker som du säkert stött på både framför tv:n samt i finare inredda offentliga rum samt hotell mm.

Mått:
Diameter: 102 cm
Höjd: 45 cm
Material: Textil & Krom

Pris: 11295 :-

Köp den här!

rund vit sittpuff
Populär rund vit sittpuff.

Snygg vit designer puff från Mitab på medar i välkända serien ”Button”. Högsta kvalitet, miljövänligt handgjort och återvunnet är ledord inom button seriens tillverkning. Puffen går att få i olika färgval och i två olika storlekar med diameter på 102 och 69 cm som val.

Pris: 8795 :-

Mått på sittpuffen:
Diameter: 69 cm
Höjd: 45 cm
Material: Handplockad Textil och underrede i Krom

Köp den här!

stickad rund sittpuff grå
Populär rund stickad sittpuff.

Populär grovstickad rund sittpuff i blågrå nyans. Passar utmärkt som fristående puff men går även att användas som fotpall i kombination med soffa eller fåtölj. Ta gärna med puffen ut på balkongen för en mysig utomhus sittplats när andan faller på. Puffen säljs i par om 2 st.

Mått på sittpuffen:
Diameter: 50 cm
Höjd: 35 cm
Material: Stickad Bomull

Pris: 1390:- / st (säljs i par om 2 st)

Köp den här!

Rund sittpuff en klassiker!

De runda sittpuffarna är riktiga klassiker som har gjort en stark comeback i inrednings och trendmedvetna hem. Vi har valt att ovan ta en titt på ett litet blandat urval av runda sittpuffar där vi tittar på klassiska ”kuddformade” sfäriska puffar som är stickade eller flätade i bomull eller lite grövre rep. Dessa puffar är väldigt prisvärda och extremt sköna sittplatser som dessutom har fördelen att vara väldigt portabla och även tåliga varför dom passar utmärkt att ta med en sväng ut på balkong eller altan för skönt häng under mysiga kvällar.

Puff på ben.

Vi har även listat några populära och klassiska designer modeller där sittpuffen har fått ben och blivit ett mellanting mellan sittpuff och sittpall. Dessa designer puffar är enbart tänkta för inomhus bruk och utgör fantastisk snygga och bekväma sittplatser men kan även användas i kombination med soffgruppen eller fåtöljen för den som vill ha en extra snygg fotpall. Vi hoppas att vårt urval ger både inspiration och framförallt att du finner vad du sökte, en rund sittpuff som passar just din smak och ditt hem.