Sittpuff Barn

Populära sittpuffar för barn.

 

myspöl sittpuff barn
Populär Myspöl till barn.

Populär rund myspöl för barn med diameter på 1 meter. Myspölen är lämplig ersättare till babynest när barnet blivit lite äldre och större och utgör både en bekväm, säker och mysig sovplats för barn samtidigt som det under dagtid kan fungera som en ”kontrollerad” lekplats då man håller leksakerna på plats med sig i myspölen samtidigt som barnet har det bekvämt med den sköna fyllningen och stoppningen i myspölen. OBS finns i 8 st olika mönster och färger följ länk nedan för urval. Överdrag på pölen är avtagbart och går att tvätta i 60 grader.

Pris: 1195 :-

Köp den här!

sittsäck barn Fatboy
Sittsäck barn Fatboy

Populär sittsäck för barn, Fatboy junior. Tillverkad av slitstark, smuts och fuktavstötande nylon vilket gör att den passar utmärkt som puff att använda både i barnrummet men även att låta barnen ta med utomhus då den är enkel att göra ren och tål rejält med slit och släng. Stoppning av polystyrenkulor.

Mått sittsäck:

Bredd: 130 cm
Djup: 100 cm

Pris: 1650 :-

 

Köp den här!

sittpuff för barn kanin från Fatboy
Sittpuff i form av en kanin.

Sittpuff för barn designad som en överdimensionerad kanin. Från Fatboy vilket innebär otroligt slitstark och mycket enkel att göra ren vilket gör kombinationen av detta och designen att puffen är ett populärt inslag i barnrummet.

Mått Kaninpuff:
Längd: 210 cm
Vikt: 5 kg
Material: Bomull

Pris: 3490:-

Köp den här!

fatboy sittpuff
Sittpuffen från Fatboy

Populära sittpuffen från Fatboy, slitstark och tålig är epitet som har kommit att bli synonyma med Fatboy serien. Sittpuffen går att använda både inomhus och utomhus och är även väldigt enkel att göra ren då den är tillverkad i smuts och vattenavstötande nylon. Lämpar sig till barn just för att det är enkelt att rengöra puffen. OBS du kan köpa sittpuffen från Fatboy i över 20 st olika färger!

Mått:
Bredd: 50 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 35 cm
Material: Nylon

Pris: 995 :-

Köp den här!

Sittpuff barn pommes
Sittpuff till barnrummet.

Cool sittpuff i form av pommes designad för att placeras i barnrummet, puffen är klädd i slitstarkt och vattenavvisande tyg vilket gör den extra lämplig för barn då dom även utan problem kan ta med puffen utomhus eller ha som en extra sittplats på balkongen.

Pris: 1290 :-

Mått på sittpuffen:
Bredd: 52 cm
Djup: 38 cm
Höjd: 52 cm
Material: Vattenavstötande Canvas

Köp den här!

sittpuff barn i form av en munk
Sittpuff för barn!

Sittpuff för barn och barnrummet, designad som en gigantisk chokladmunk med strössel. Puffen är klädd i slitstarkt och vattenavvisande tyg vilket gör att barnen utan problem kan leka som dom vill med den inomhus men det är heller inga problem att ta med puffen utomhus eller ha den på balkong. Enkel att göra ren!

Mått på sittpuffen:
Bredd: 60 cm
Höjd: 30 cm
Djup: 60 cm
Material: Vattenavstötande Canvas

Pris: 1590:-

Köp den här!

sittpuff barn tårta
Sittpuff tårtbit för barnrummet.

Sittpuff designad som en läcker tårtbit, passar till barn och barnrummet men kan även vara en cool sittplats i vardagsrum eller varför inte utomhus eller på balkongen? Puffen är tillverkad i vattenavvisande tyg vilket även gör den lämplig att användas utomhus. Enkel att göra ren.

Mått:
Bredd: 80 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 35 cm
Material: Vattenavstötande Canvas

Pris: 1390 :-

Köp den här!

sittsäck barn cupcake
Sittsäck för barn och barnrummet.

Sittsäck för barn och barnrummet i form av en gigantisk cupcake. Tillverkad i stryktåligt och vattenavvisande material vilket gör att säcken även går utmärkt att ta med utomhus eller ställa tex på balkongen eller ett utomhusrum.

Pris: 1290 :-

Mått på sittpuffen:
Bredd: 45 cm
Djup: 45 cm
Höjd: 43 cm
Material: Vattenavstötande Canvas

Köp den här!

sittsäck för barn i form av en keps
Sittsäck för barn och barnrum, överdimensionerad keps.

Cool och annorlunda sittsäck med barn och barnrummet i åtanke. En sittplats som uppskattas både av barn och vuxna(barn?) och dessutom agerar som både blickfång och garanterat skapar konversation. Tillverkad i slitstarkt och vattenavvisande material vilket gör att du även kan ta med kepsen utomhus för cool relax på gräsmattan eller parken under soliga sommardagar. Mycket enkel rengöring.

Mått på sittpuffen:
Bredd: 90 cm
Höjd: 35 cm
Djup: 65 cm
Material: Vattenavstötande Canvas

Pris: 1690:-

Köp den här!

Sittpuffar för barn.

Det blir mer och mer populärt med sittpuffar designade speciellt med barn och barnrummet i åtanke som synes av urvalet av populära och roliga barnpuffar ovan.

Slitstarka sittplatser.

Gemensamt för produkterna är att man tillverkat dom i mycket slitstarkt material så att det ska tåla lek, slit och släng utan att gå sönder och detta är något man har lyckats mycket väl med då dessa produkter är extremt slitstarka och tåliga.

Går att använda utomhus.

Dessutom är dom tillverkade i material som stöter bort vatten och smuts vilket inte bara underlättar och förenklar rengöringen enormt utan även innebär att man utan problem kan ta med sittpuffarna utomhus och om det skulle regna eller till och med snöa är detta inget som förstör puffarna.