Sittpuff med Fårskinn

Populära sittpuffar med fårskinn.

 

sittpuff fårskinn
Sittpuff med äkta fårskinn.

Härlig designer sittpuff med äkta fårskinn. Puffen är tillverkad i fårskinn med kort ull. Urmysig möbel att ha och sitta på både framför öppna spisen samt ute på balkongen på svala kvällar. Ullen i fårskinnet håller naturligt värme väldigt bra vilket gör detta till en supermysig och skön puff. Fårull har dessutom fördelen att naturligt vara antibakteriellt.

Mått Sittpuff med fårull:
Bredd: 40 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 40 cm
Material: Äkta fårskinn med kort ull

Pris: 3295 :-

Köp den här!

sittpuff med fårskinn i svart ull
Sittpuff i äkta fårskinn med kort ull.

Snygg designer sittpuff tillverkad i äkta fårskinn med kort ull. För dig som endast vill ha det bästa och föredrar äkta naturmaterial. Puffen på bilden ovan är tillverkad med svart fårskinn men går att få i flertalet färger och nyanser du får enkelt fler exempel genom att följa länken nedan.

Mått Sittpuff äkta fårskinn:
Bredd: 50 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 50 cm
Material: Äkta fårskinn med kort ull

Pris: 3895 :-

 

Köp den här!

stor sittpuff med fårskinn
Stor sittpuff med fårskinn

Större modell av designer sittpuffen i äkta fårskinn från Shepherd, denna modell har en diameter på hela 80 centimeter vilket gör att flera personer lätt får plats att sitta på den samtidigt om man så vill. Går även att få i andra färger och nyanser.

Mått stor sittpuff:
Bredd: 80 cm
Djup: 80 cm
Höjd: 40 cm
Material: Äkta fårskinn.

Pris: 6995:-

Köp den här!

sittpuff med fårskinn rektangulär
Rektangulär designer puff i fårskinn.

Populär designer puff i rektangulärt utförande. Puffen är tillverkad i äkta fårskinn med kort(hårig) ull. Fungerar både som en exklusivare sittplats men kan även användas med fördel som en fotpall framför soffan eller fåtöljen. Vi rekommenderar att prova denna från fåtöljen barfota någon vinterkväll med något varmt att dricka och en god bok. Underbart!

Mått:
Bredd: 50 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 30 cm
Material: Äkta fårskinn.

Pris: 2895 :-

Köp den här!

svart sittpuff med fårskinn
Svart designer puff i fårskinn.

Snygg svart nästan ”fyrkantig” puff i äkta fårskinn. Kvalitets sittplats för den kräsne och fungerar utmärkt både som en egen sittplats men även att ha som fotpall från fåtölj eller till att expandera soffgruppen. Passar även utmärkt för dig som inreder mysiga uterum och där endast kvalitet får plats bland dina möbel val. Puffen går att få i flertalet färger vi länken nedan.

Pris: 3495 :-

Mått på sittpuffen:
Bredd: 50 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 40 cm
Material: Svart äkta fårskinn med kort ull.

Köp den här!

sittpuff med fårskinn i vitt
Sittpuff med vitt fårskinn

Snygg rund designer sittpuff i äkta vitt fårskinn. Fårskinnet är av korthårig ull vilket isolerar värme mycket bra samt även är antibakteriellt naturligt och den korta ullen gör ytan väldigt mysig att dra fingrarna genom. Vill du ha en vit puff och samtidigt letar naturmaterial och högsta kvalitet kan detta vara puffen för dig.

Mått på vit sittpuff:
Diameter: 50 cm
Höjd: 30 cm
Material: Vitt äkta Fårskinn

Pris: 2895:-

Köp den här!

Sittpuffar med fårskinn.

Ovan har vi tagit en titt på en kollektion designer sittpuffar i äkta fårskinn från designerhuset Sheperd. Puffarna är tillverkade med miljötänk i varje moment, transporter och spill har minimerats och man använder enbart naturmaterial och skapar på detta sätt en miljövänlig och otroligt vacker kollektion av designer sittpuffar med äkta fårskinn som klädsel.

Sittpuffar med fårskinn är något som har blivit väldigt populärt hos stilmedvetna och trendiga inredare, speciellt ser man dom ofta i moderna vardagsrum, uterum men även som ett inslag på balkongen.

Fördelar fårskinn.

Fårskinn är naturligt antibakteriellt vilket även gör denna puff väldigt vänlig att ha i hemmet då den inte kommer att alstra massa bakterier. Du kan med fördel ha den i ett barnrum men då rekommenderar vi såklart att barnen är lite äldre så att man inte kladdar ner puffen med mat eller liknande.

Skinnen är även utmärkta på att isolera vilket innebär att du alltid kommer ha en sittplats som reglerar värmen väldigt bra, du kan med andra ord ta med puffen ut på balkongen eller uteplatsen en varm sommardag och njuta av den även då, och på vintern blir det urmysiga sittplatser inomhus med möjligheten att även använda dom som exklusivare fotpallar framför soffgruppen eller fåtöljen.