Sittsäck

Populära sittsäckar.

sittsäck formad som fåtölj
Populär sittsäck i form av en Fåtölj.

Populär sittsäck som är formad som en fåtölj. Fåtöljen håller stilen och formen men du får samtidigt den extremt personliga och bekväma komforten av kulorna precis som en vanlig sittsäck. Något att sitta långa stunder i framför tv:n och bara njuta med en kopp i handen.

Pris: 1495 :-

Köp den här!

sittsäck från Fatboy
Klassiska sittsäcken från Fatboy

Klassiska sittpuffen från Fatboy som åter introducerade sittpuffarna och tog dom tillbaka till 80 talets popularitets nivåer. Sittpuffen och möblerna från Fatboy är synonyma med att dom är extremt slitstarka, tåliga och dessutom lätta att rengöra. Du kan med andra ord lätt ta med dig puffen utomhus och skulle det börja regna så är det ingen katastrof, den är även mycket barnvänlig då den stöter ifrån sig smuts.

Mått sittsäck:

Bredd: 180 cm
Djup: 140 cm

Pris: 2150 :-

 

Köp den här!

sittsäck från Fatboy
Sittsäck från Fatboy

Populär sittsäck från Fatboy, sittsäcken är resistent mot sol och vatten och går alltså utmärkt att ta med utomhus. Faktum är att du kan ha den en dag på stranden och sedan bara spola av den med vattenslangen eller strand-duschen innan du tar med den hem som om inget hade hänt. Gjord av slitstark, vatten och fuktavstötande nylon. Buggle up modellen har remmar som gör att man enkelt kan bära den, eller kroka upp den så att man får en portabel fåtölj eller lounge soffa modell.

Mått utebänk:
Bredd: 190 cm
Djup: 140 cm
Material: Nylon, uv skydd, vatten och fläcktålig.

Pris: 2795:-

Köp den här!

sittsäck äkta fårskinn
Sittsäck med äkta fårskinn.

Snygg designer säck för den stilmedvetne gjord i patchwork med fårskinn, du sitter inte mysigare och bekvämare än i denna säck. Finns i flera färger.

Mått:
Bredd: 60 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 100 cm
Material: Fårskinn

Pris: 2395 :-

Köp den här!

sittsäck till barn blå med vita stjärnor
Blå sittsäck för barn.

Populär sittsäck för barn, denna säck är lite mindre och är speciellt utformad för barn och barnrummet. Rekommenderad ålder 1-5 år. Säcken finns att få i flera färger, ta en titt via länken nedan för fler alternativ på färg.

Pris: 999 :-

Mått på sittsäcken för barn:
Bredd: 55 cm
Djup: 37 cm
Material: Bomull

Köp den här!

sittsäck för 2 personer två
Sittsäck för två personer.

Lite större sittsäck som räcker till 2 personer (när man har den liggande). Säcken kan även ställas upp och bildar då en fåtölj modell större när man sätter sig i den. Går att tvätta i maskintvätt och finns i 15 olika färger!

Mått på sittpuffen:
Bredd: 180 cm
Höjd: 50 cm
Djup: 80 cm
Material: Bomull

Pris: 3290:-

Köp den här!

 

Sittsäcken klassikern från 80 talet!

Vi som var med under 80 talet minns inte bara de snygga frisyrerna och när musiken var som bäst utan i de flesta hem hade sittsäcken letat sig in. På den tiden var säckarna gjorda i ytterst tunn skinnimitation / plast som skyddade kulorna från att rinna ut över golvet.

Modern design på säckarna.

Nåväl med 80 talet i nostalgibackspegeln kan vi konstatera att en hel del har hänt, även när det gäller design av sittsäckar. Idag andas säckarna kvalitet. Du har möjlighet att hitta snygga designer säckar som satsar på yttersta komfort och bekvämlighet med material som äkta fårskinn som ytterligare ökar på myskänslan.

Stryktåliga och lättvättade!

 

I andra änden av spektret har vi Fatboy som gjorde att säckarna åter igen kom tillbaka på bred front i våra svenska hem. Märket gjorde sig kända för att tillverka extremt slitstarka och stryktåliga säckar, och inte nog med det. Säckarna visade sig gå utmärkt att till och med släpa med sig utomhus eller låta barnen gå loss på efter eget förstånd. Sand, vatten eller glass på säcken från Fatboy? Inga problem, säckarna är extremt lätta att göra rent och dom har faktiskt modeller som vi ser ovan som det rekommenderas att man har med sig en dag på stranden så då förstår ni själva vad dom tål. Efter en dag på stranden så kan man enkelt spola rent säcken med vattenslangen då den tål vatten och stöter bort fukt och smuts utan problem.