Stickade Sittpuffar

Populärt med stickade sittpuffar.

Stickad sittpuff i grått
Populär rund stickad sittpuff.

Snygg sittpuff i stickad bomull från Loob Design. För den stilmedvetne som behöver en extra sittplats eller något att vila benen på framför soffan eller fåtöljen. Puffen finns att få i fem olika färger: Svart, lila, beige (bild ovan), turkos och lime.

Pris: 1090 :-

Mått på sittpuffen:
Bredd: 55 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 40 cm
Material: Stickad Bomull

Köp den här!

svart virkad flätad sittpuffSvart rund sittpuff i flätad bomull.

Snygg svart rund sittpuff tillverkad i stickad bomull. Denna sittpuffen är väldigt tålig och passar således i en mängd olika miljöer, du kan med fördel placera den på balkongen eller uterummet  eller varför inte ha en bekväm och mysig sittplats i båten?

Mått sittpuff:

Diameter: 50 cm
Höjd: 45 cm

Pris: 1195 :-

 

Köp den här!

stickad rund sittpuff grå
Populär rund stickad sittpuff.

Populär grovstickad rund sittpuff i blågrå nyans. Passar utmärkt som fristående puff men går även att användas som fotpall i kombination med soffa eller fåtölj. Ta gärna med puffen ut på balkongen för en mysig utomhus sittplats när andan faller på. Puffen säljs i par om 2 st.

Mått på sittpuffen:
Diameter: 50 cm
Höjd: 35 cm
Material: Stickad Bomull

Pris: 1390:- / st (säljs i par om 2 st)

Köp den här!

 

Sticka en stickad sittpuff
Grovstickad sittpuff i ljusgrått.

Populär rektangulär stickad sittpuff i grov bomull som går i grå nyans. Puffen fungerar även utmärkt att använda som fotpall eller sittpall. Du kan med fördel även ta med denna puff ut på balkong och uterum för att skapa extra sittplatser efter behov.

Mått:
Bredd: 41 cm
Djup: 45 cm
Höjd: 45 cm
Material: Bomull

Pris: 1145 :-

Köp den här!

rund stickad sittpuff
Populär rund grovstickad sittpuff.

Snygg och populär rund grovstickad sittpuff som finns att få i grått, blått och vitt. (Vit puff som visas ovan, för fler färgalternativ klicka länk nedan). Tålig puff som erbjuder sittplats men även fungerar utmärkt att använda som fotpall i anslutning till soffa eller fåtölj. Ta med fördel med den utomhus på balkongen för att skapa extra sittplatser på balkong när det behövs.

Mått:
Bredd: 35 cm
Djup: 35 cm
Höjd: 35 cm
Material: Bomull

Pris: 1545 :-

Köp den här!

grovstickad rund sittpuff
Grovstickad rund sittpuff

Snygg grå stickad sittpuff i grov ull ger en puff med mycket karaktär. Passar utmärkt för dig som inreder i lite mer lantlig eller rustik stil men gör sig även bra i barnrummet eller framför soffan som en fotpall. Eller varför inte ta med den ut på balkongen och ha den som antingen en sittplats eller en fotpall framför balkongsoffan för skön sommar relax. OBS. Denna puff går endast att köpa i par om 2 st.

Mått på sittpuffen:
Bredd: 41 cm
Djup: 41 cm
Höjd: 45 cm
Material: Stickad ull.

Pris: 1545:- /st (säljs i par om 2 st)

Köp den här!

Stickad sittpuff.

När man pratar om sittpuffar så är det ofta den stickade sittpuffen som de flesta tänker på och ser framför sig då det är en riktig klassiker. Den runda stickade puffen kan närmast liknas vid en större kudde som har gjort resan från soffan till att nu befinna sig på golvet och erbjuda en skön och mysig sittplats. Sittpuffen har faktiskt utvecklats från att vara en kudde på marken till den mer moderna tolkningen där den erbjuder en bättre sittplats i och med den robustare konstruktionen (mot en vanlig kudde på golvet)

Material i puffen.

När det gäller dom stickade puffarna så handlar det idag om väldigt grovt stickade puffar där man som material valt tålig bomull eller ull från får. Detta gör puffarna väldigt slitstarka men ger dom även sitt karakteristiska och populära utseende och möjliggör samtidigt att man till och med kan ta med dom utomhus. På till exempel balkongen eller i uterum är det idag väldigt populära inslag i en modern inredning.

Sticka en egen sittpuff?

Kan man sticka sin egen sittpuff? Ja det är inga större problem för den som är lite händig och kan sticka, guider för detta finns på nätet. Det största problemet med att sticka själv jämfört med att köpa en gjord av proffs brukar vara innehållet och formen. Tänk på att du kanske inte kan förvänta dig att få samma perfekta form och komfort (robust konstruktion) när du stickar din egen puff som när du köper en designad puff.